Jurgen Damen – CEO

Met Ximmio Construction gaan we bouworganisaties wereldwijd grote stappen laten maken

Smart, mobile, en data driven zijn hierin kernwoorden

Ervaar de toekomst

Meten = weten
Het platform verzamelt alle data van mens en Internet of Things. Registratie van kwaliteit, uren, fouten en veiligheid is eenvoudiger dan ooit.

Via het rapportage menu kunt u structurele (management en KPI-)rapportages op basis van deze registraties uitdraaien. Op deze manier is goede sturing mogelijk op basis van echte data en niet op (onderbuik)gevoel.
Doordat we alle data van mens en things door het platform wordt verzameld is het registreren van bijvoorbeeld bouw kwaliteit, Uren, Fouten, Veiligheid erg eenvoudig te registreren. Door het rapportage menu is het heel eenvoudig om met data rapportages aan te maken en te analyseren. De rapportages zijn eenvoudig aan te passen. Data en analyse is te gebruiken om veiligheid, kwaliteit en processen te verbeteren met echte data en niet op gevoel.

Overtuigd van de voordelen?
Neem een kijkje achter de schermen en maak kennis met Ximmio

Meer weten over Ximmio?

  +31 53 3443456

  info@ximmio.com

  +31 6 11223344

  start live chat met een medewerker

Demonstratie

Krijg Ximmio in full flow te zien op uw of onze locatie

Binnen 24 uur heeft u een bevestiging dan wel een alternatief voorstel van ons

Wat klanten zeggen

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreetrhoncus sapien nunc eget odio.

  Jan Hendrik
  Jan Hendrik Bedrijfsnaam 1
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreetrhoncus sapien nunc eget odio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  John Hopkins
  John Hopkins Hopkins and Co
 • ABC

  Pim Willems
  Pim Willems Design & Development