Jurgen Damen – CEO

Met Ximmio Construction gaan we bouworganisaties wereldwijd grote stappen laten maken

Smart, mobile, en data driven zijn hierin kernwoorden

Planning & Control projecten

Het planbord biedt overzicht en visuele controle van de status van alle projecten inclusief de taken van medewerkers en het materiaal.

De status is onderverdeeld in gepland, opgestart, uitgevoerd en afgebroken. Visuele controle maakt volgen op afstand door uitvoering, werkvoorbereiding en projectleiding mogelijk. Daarnaast is het volgen van transporten en voertuigen eenvoudig in het systeem te zetten. Leverbetrouwbaarheid en daardoor een indicatie over de stabiliteit van het proces is eenvoudig te beoordelen.
Door het ingebouwde planbord met een overzicht van alle projecten waarin alle taken van medewerkers en materieel eenvoudig te zien in welek status het zich bevind. De status is zien op gestart, uitgevoerd, gepland en afgebroken. Hierdoor hebben we direct visuele control op een project en hierdoor op afstand door uitvoering, wvb, projectleiding te volgen. Ook het volgen van transporten en voertuigen is eenvoudig in het systeem te zetten. De leverbetrouwbaarheid is heirdoor eenvoudig te beoordelen welke een indicatie over de stabiliteit van het proces.

Overtuigd van de voordelen?
Neem een kijkje achter de schermen en maak kennis met Ximmio

Meer weten over Ximmio?

  +31 53 3443456

  info@ximmio.com

  +31 6 11223344

  start live chat met een medewerker

Demonstratie

Krijg Ximmio in full flow te zien op uw of onze locatie

Binnen 24 uur heeft u een bevestiging dan wel een alternatief voorstel van ons

Wat klanten zeggen

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreetrhoncus sapien nunc eget odio.

  Jan Hendrik
  Jan Hendrik Bedrijfsnaam 1
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreetrhoncus sapien nunc eget odio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  John Hopkins
  John Hopkins Hopkins and Co
 • ABC

  Pim Willems
  Pim Willems Design & Development